lördag 13 oktober 2012

Tillbaka på hemmaplan och dags för Förändelse!

Jodå, vi är hemma igen! Efter en skön semester tillsammans med hela Daniels familj i ett hotellkomplex som heter duga. Jag hoppas hinna uppdatera med lite bilder i morgon. Sedan vi landade tidigt på torsdag morgon har det gått i ett. Torsdagen ägnade vi mycket åt att sova eftersom vi kröp ner i sängarna först klockan fem.

På kvällen väntade genrep med kören för mig och dels drog det ut på tiden och dels hade vi mer på agendan än att repa den kvällen så jag kom hem först halv tolv! Som tur var sov jag gott när väl tankarna skingrades och hade lite extra sovmorgon då barnen inte skulle lämnas på dagis.

Arbetsdagen igår var högintensiv kan man säga. Ett berg med dokument som behövde åtgärdas på olika sätt och jag ägnade all tid åt att komma ifatt och även åt att uppdatera läget med kollegorna såklart. Även fast jag var otroligt trött när dagen började närma sig sitt slut så var jag nöjd med min insats. Nu när vi bara är tre på jobbet blir det ännu mer tydligt att man är borta, men jag lyckades ändå ta mig ikapp såpass att början av nästa vecka känns säkrad. Skönt!

Idag är det dags för konserten Förändelse. Mitt eget ord. Tanken är att det ska beskriva någon slags evig förändring eller att ingenting är sig likt över tid. Vi sjunger några mycket kända stycken i en eller flera nya genrer än de är tänkta från början. Och så lite klassisk RoVo-repertoar på det. I den här konserten kommer jag märkas lite mer än tidigare. Och inte bara på grund av min knallblå klänning. :-)Inga kommentarer: