fredag 19 oktober 2012

Äntligen måndag!

Måndagen var en dag som började med ett litet jubel då jag slog på mobilen och läste recensionen på konserten redan i sängen. Sedan fortsatte det uppåt på väg till jobbet då jag på uppkommen bygglovsanledning ringde ett samtal som hängt över mig men resulterade i än mer energi. Äntligen föll den stenen!

Strax efter det bokades en lunch med chefen in för samma dag med anledning av att min provanställning snart kommer omvandlas till en tillsvidaretjänst. Det är bara någon vecka kvar nu sedan är jag alltså åter fast anställd! Mycket tillfredsställande. Under lunchen avhandlades mest vad som hänt hittills och hur vi går vidare. Det har ju varit lite turbulent måste man säga.

Sedan överraskades jag också med en present för gott arbete så här långt. En fin middag för mig och älsklingen inne i stan. Mycket trevligt!! (Barnvakt ingick inte, jag frågade.. ;-)

Det är ju sällan så många energigivande händelser inträffar ens samma vecka men nu var det på samma dag. Jag firade lite med att smälta alltihop med ett long-time-no.see yogapass.

Själva måndagsbegreppet klingar lite bättre just nu faktiskt. :-)

Inga kommentarer: