onsdag 17 oktober 2012

Förändelse

Lördagen var först intensiv med konserten som blev otroligt lyckad, sedan trevligt avslappnad med efterföljande utemiddag i goda körvänners lag. Jag hade en lite mer framträdande roll just denna konsert och jag är nöjd med min insats även fast man alltid tycker man kunde göra bättre och nervositeten tog mig lite. Den fantastiska recensionen var dock som en extra lyckospark i efterhand. :-)

Tänk vilken tur att jag blev en del av denna ensemble! Det är så utvecklande musikaliskt men ger även väldigt mycket annat på olika plan. Efter den här konserten känner jag att både kören som helhet och jag själv tagit ännu ett steg framåt. Nu beger vi oss raskt vidare in i nästa projekt som framförs i januari. Det blir helt annorlunda då det är en föreställning med flera frontartister.

Norrtelje tidning började sin recension så här: "Konserten inleds med en enda röst. Frida Xs klara sopran skickar ut starka och uttrycksfulla folkvisetoner, som fyller hela konsertlokalen i Härjedalshalling. Hon får svar från kören, som sluter upp från olika håll och tar plats på scenen."

Kören i sin helhet

Det var också av intresse att läsa tidningens tolkning av mitt ord "Förändelse". "Det är ett namn som fångar känslan av förändring i musiken och tonen av vemodstyngd höst, med tid för eftertanke och stillhet."

1 kommentar:

Storfot gratulerar sa...

Grattis till den lyckade föreställningen!!
Du måste vara tokladdad med gladhormoner nu efter semestertripp och succéfylld koncert.
Mörka hösten kommer att klaras av som en eller två danser.