fredag 19 oktober 2012

Trötthet botas bäst med dans?

Efter den innehållsrika måndagen rusade resten av veckan på i tokfart. Igår var det en mycket trött körövning. Alla var trötta tror jag. Vi orkade inte ens repa tiden ut utan slutade lite tidigare. Hemkörning i kolsvart och regn. Nu är det höst på riktigt.

Idag är det tack och lov en ledig fredag för mig. Jag är fortfarande ganska trött. Som att hösten har lagt på ett lock. Men jag hoppas kvällens aktivitet kan pigga upp. Det är dags för lite dans! Det var verkligen länge sen nu.

Det är märkligt det där, först dansar man jättemycket och ofta överallt och sen tar det huxflux bara slut och man blir borta från dansbanorna i månader. Jo, det är faktiskt två månader sedan jag dansade sist. Eftersom jag i-n-t-e direkt motionerat på något annat sätt heller så lär jag bli varse hur min kondition ser ut. Jag är i alla fall ganska säker på att min trötthet inte bara beror på hösten utan även brist på motion.

2 kommentarer:

Puman sa...

Vi ses ikväll tjejen, ser fram emot Fox deluxe. Du har varit saknad! KRAM

Frida sa...

Tack tjejen! Ska bli intressant att återse golvet igen. Ser definitivt fram emot lite kvalitet! (Vi minns ju Barva, inte sant!?) Ses snart! Kram