fredag 8 juni 2007

Sommarkväll i Hågelbyparken

Gaaahhhh!! Så härligt det var igår!

Det är ju svårt att misslyckas med en utomhusdans när det är högsommarvärme, sol och i stort sett vindstilla. Om man dessutom spänner ett fantastiskt tak över dansbanan och fyller den med härliga människor så är succén ett faktum.

Hågelby var i går fullt av dansentusiaster och på scenen var Zlips i sitt esse! De hade härlig energi
och utropade kvällen till den bästa hittills i sommar. 

Vi var där rätt tidigt och smaskade i oss medhavd sallad i grässlänten medan folk droppade in. Hade bra underlag för kvällen då jag kunde räkna till hela tre killar på min blåa filt! Solen stekte ganska ordentligt i början och det blev fort ganska hett på dansbanan. Men så fort solen försvann runt knuten var det perfekt! 

Jag dansade nästan bara med favoriter, blev så liksom, några som man inte ser jätteofta också, och det är ju inget man klagar på precis! Det enda jag tycker är lite jobbigt såna här (typ alla) danskvällar är att man måste va så himla snabb om man vill dansa med nån särskild. Jag brukar försöka låta den inspanade killen säga tack för dansen och börja gå lite från den som han just dansat med innan jag bjuder upp (så jag ser att de verkligen inte tänkt fortsätta), men om jag gör så så hinner ju typ alltid nån annan före! Frustrerande!!! Man vill ju heller inte uppfattas som FÖR offensiv heller, att man typ kastar sig över sina "offer". Speciellt om det är nån man är lite osäker på. Nåja, som tur var fick jag ändå dansa med alla jag hade tänkt och hoppats!Laughing

Tack för danserna, även de som inte hanns med! Wink

KRAM

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Sommarkväll i Hågelbyparken

Inga kommentarer: