söndag 17 juni 2007

Lördagskvällen på Grönan

Jaha, så var danserna slut för denna vecka. När man blickar ut genom fönstret kan man inse att vädret var med oss. Idag verkar det vara heldagsregn.

Men så till gårkvällen. Kvällen startade med trevlig middag med Macke, och allmänt mingel, många var på plats tidigt. Vad gäller dansen hade jag en medelkväll kan man säga. Grymma grymma danser vägde som tur var upp att det var totalt tjejöverskott (lite Yesterdaykänsla) och att alla killar man försökte bjuda upp redan var bokade och när man väl hittade nån obokad så var stackarn helt slut. Då känns det inte så kul ju. Man vill typ be om ursäkt för att man är besvärlig och bjuder upp. För mig var ju fredagskvällen så himla bra så jag var nog inte riktigt på hugget heller, orkade inte jaga runt som en tok.

I går var dessutom golvet betydligt fullare i ordets alla bemärkelser vilket oxå drog ner lite. La märke till en tjej i rött med röda klackeskor. Alltså det var typ 1 dm smala klackar i stål. Bara rös när jag såg dom. Om man skulle blivit stämplad hade de förmodligen gått rakt igenom foten.. AAAAAJ! Fram för förbudsskyltar runt alla dansbanor!

Men trots allt nega så hittade jag en ny kille till min foxhimmel och sånt gör ju att kvällen inte kan vara misslyckad!!!

Kram till alla er som gör att det oxå är trevligt att stå bredvid!
Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Lördagskvällen på Grönan

Inga kommentarer: