onsdag 6 juni 2007

Nationaldag och snart Hågelby!

Halloj!

Idag är det lite surrealistiskt med en helgdag på en onsdag, det händer ju inte särskilt ofta. Och nationaldag har jag hört. Vad gör man då? Vi kommer köra lite grillning, ev. med resten av familjen och sen blir det fotbollskväll.

Jag har också hört nånstans att det är dansfestival i Uppsala. Det är väl ingen som missat det eftersom det nästan tjatats om det på den här sidan senaste veckorna (i bloggar, i kommentarer till bloggar i forumet, i gästboken, tävling etc etc..). Lite konstigt kan jag tycka att den är on-to-fr och inte to-fr-lö eller fr-lö-sö eller åtminstone lite andra tider. Är det verkligen så många som inte jobbar normala tider eller har möjlighet att sova på jobbet? Jag hade inte kunnat vara med i vilket fall men det hade ju varit himla skojigt förstås. Var ju där förra året.

Jag hoppas att alla som inte har möjlighet eller lust att åka till Uppsala ställer upp för de andra dansställena så att även de  arrangörerna får bra publik.

Jag är riktigt danssugen nu, och ser riktigt fram emot Hågelby och Zlipsarna i morgon! Det kommer ju vara kanonväder även i morgon, så det blir nog lite picknickmiddag innan dansen. Jag tror inte att jag kommer vara ensam där heller, men tar med mig två killar för säkerhetsskull! 

Hoppas vi ses där!
KRAM!

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Nationaldag och snart Hågelby!

Inga kommentarer: