lördag 23 juni 2007

Härligt med utrymme!

Hejsan!


Vips har midsommar passerat och man har moffat i sig sill, potatis, snaps, grillspett, vin, öl, rabarberpaj och lite annat smått och gott. Dessutom fick man va med i vinnarlaget på femkampen i år, känns ju mycket bra! De gäster som nattade över har nu dragit vidare efter en gemensam frukost.

I torsdags var jag och gjorde Hågelby osäkert. Blev en riktigt rolig kväll faktiskt. Var lite nyfiken på Carina Jarneeks efter deras gästspel på Yesterday, men blev lite besviken i början på kvällen. Dels var det väldigt lite folk i början, det är ofta så på Hågelby att det droppar in eftersom, och så tyckte jag de spelade lite segt och oinspirerat till att börja med. Men vartefter golvet fylldes med folk så spelade de bättre och bättre och halvan efter paus var verkligen bra!Laughing De spelade en väldigt blandad repertoar, nästa låt kunde vara precis vad som helst!

Jag har verkligen börjat uppskatta danskvällar med band som drar liten annan publik än den man ser jämt. Alltid dyker det upp några roliga och man är tvungen att upptäcka lite andra än de gamla vanliga och det kan bli väldigt roligt och inspirerande. Sen är det ju härligt ändå när några kändisar dyker upp och ger kvällen en extra guldkant. Wink

Det som också bidrar till att såna här kvällar blir så roliga är att det finns plats på golvet så man verkligen kan dansa loss i buggen. Det blir sån otrolig skillnad när man kan få utlopp för sin dansglädje. Även foxen blir bättre när man dansar med killar som förflyttar sig mycket och vill ha lite yta.

Ikväll är det dags att inviga Skansen för sommaren. Det var ju premiär där igår och idag kör Shake sin andra dag på raken. Borde va hyfsat uppvärmda nu då kan man tycka. Smile Idag är det ju mycket annat som drar folk, t ex Mannes loge och Brunnsparken. Men idag ska jag äntligen få sällskap av Elin som jobbat de typ 10 senaste danskvällarna känns det som, (hon jobbar även idag, men hinner komma till paus hoppas jag) så därför blir det Skansen ikväll. Kanske är det fler som stannar kvar i Stockholmstrakten och är sugna på lite dans! Tongue out

Ha en fortsatt härlig midsommardag!
   
Årets midsommarskapelse! =)

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Härligt med utrymme!

Inga kommentarer: