måndag 4 juni 2007

Nonstop Yesterday

Godmorgon!! (det är iaf morgon nu när jag skriver)

Har lyckats ta mig till jobbet trots att jag inte vaknat än. (Ögonen är knappt öppna så jag kikar genom en liten springa för att se vad jag skriver..)

Efter en hård helg i trädgården så drog vi iväg till Yesterday. Gårdagens nonstop var varm och blöt och nästan alla var där tror jag.  Jag kände mig ganska sliten redan innan och det är inget mot hur det känns nu...

Var väl inte riktigt på topp i går, eller snarare var det så att allt var kanon fram till "paus" , typ vid tio, och sen orkade jag inte riktigt jaga längre. Extra kul att det kom några långväga, och några nya bekantskaper också! Laughing

Himla kul att dansa till Scotts igen! Favvolåtarna är "Died In Your Arms Tonight" *myyys* och "Grace Kelly" Tongue out, fick dock vänta på sistnämna tills sista extranumret, tur jag stannade kvar!

Spanade in nästa veckas dansschema, hade ju planerat att åka till Uppsala på onsdag, men vad ser jagSurprised, dansen håller på 20-02!! Helt vansinnigt ju. Det är ju bara röd dag på onsdagen liksom. Kan ju knappast komma hem vid 4-tiden och jobba dan efter. Då skulle jag verkligen sitta här och sova och det funkar ju inte inför nästa helgs maratondans. Så jag får nog satsa allt på Hågelby på torsdag istället. Tyvärr. Hade varit himla kul. Iofs kan man åka hem vid midnatt...hm...

Ha det gott!

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Nonstop Yesterday

Inga kommentarer: