fredag 1 juni 2007

Jösses vad skoj! (Wahlströms i Hågelby)

Efter min andra kursdag i går (se fg inlägg) så begav jag mig iväg till Hågelbyparken. Det har varit ett stort grått moln över Stockholm typ hela veckan och plötsigt i går när jag nästan var framme började det regna. Det är ju typiskt! Jaha, tänke jag, nu kommer det väl inte så många roliga, men det gjorde det visst det. Hur många bra dansare som helst dök upp. Laughing

Vi parkerade oss på en bänk under taket med diverse filtar och dansen drog igång. Dansgolvet var till en början otroligt strävt pga regnet som blåst in, men stora delar av dansbanan torkade upp ganska snart. Wahlströms spelade mogen modern dansmusik i vanlig ordning, men med så duktiga danspartners och hyfsad plats på golvet kan kvällen ändå bara bli succé! Tack för alla härliga danser!! 

Det som är störande är att de nu har hakat upp sig på att spela Sonya Aldéns "För att du finns" två gånger varje kväll och den är ju skitsvår att få bra flyt i, går lite långsamt och smetigt. De spelar den som sista låt och då vill man ju ha en fox med härligt sug, men icke! Nåja, kvällen var iaf mycket trevlig och jag kände mig ovanligt pigg på vägen hem, det var väl endorfinerna som susade runt i kroppen. Tongue out

Och det bästa är att det är massor med bra dans att se fram emot nu! Närmast för mig blir Yesterday, som kommer bli trångt, varmt, stökigt och förmodligen skitkul!

PS: Började prata dans (förstås) med läraren på kursen jag gick via jobbet. Visade sig förstås att hon också tränar bugg på Brunna och har tävlat i seniorklass. Vi finns överallt...

Ses på söndag!!
Kram Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Jösses vad skoj!

Inga kommentarer: