tisdag 10 februari 2015

Mer WCS

Japp det blir lite intensivt just nu med swingdansen från västkusten. I söndags var jag iväg själv till Wanna Dance för att pröva mina vingar. J&J höll i workshopen och det var väldigt bra. De är tydliga trots att J vimsar lite och de visar bra figurer. Det var ganska mycket folk även denna gång, så pass att det var trångt.

Det var ett stort tjejöverskott så när socialen väl började var det bäst att hålla sig på golvet och det lyckades ganska bra till en början. Jag dansade bland annat med J för man ska dansa med de bästa för att bli bra. Sen började jag beta av kille efter kille och när min kväll var slut hade jag i princip dansat med alla, plus en extra gång med några.

Några bra och några sämre överraskningar under kvällen. De sämre bestod i duktiga förare som inte tog sitt ansvar och dansade alldeles för svårt och flummigt för en "nybörjare" som mig. Besviken kan man bli.

De positiva överraskningarna bestod av oväntat bra dans med några plus en kille som dök upp från ingenstans som jag klickade med otroligt bra. Han var själv översvallande nöjd och sånt är ju kul. Kan bli så att vi stöter ihop även på det vanliga dansgolvet och det skulle inte göra mig något alls!

Jag hade på det stora hela en trevlig kväll och framåt halv nio sa kroppen stopp och jag åkte snart hemåt. Kul med nya danstillfällen!!

Inga kommentarer: