tisdag 17 februari 2015

Highlights i Hallunda

I fredags var det äntligen dags för lite moderndans igen. Mina senaste modernkvällar har faktiskt varit riktigt bra så det börjar bli en fin trend. Denna dag var det Highlight i Hallunda samtidigt som Blender spelade i Fyris och den mest av den yngre publiken tydligt tänkte sig mot det senare stället.

Stilstudie
Men Highlight är bättre och Hallunda börjar tidigare så det lockade mer. Ett säkert kort fick jag också reda på skulle dit. Och, ja, det behövs ju bara ett. Sagt och gjort tog jag mig till söderort och insåg ganska snart på plats att kortet skulle komma väl till pass när det nu behagade dyka upp. Jag hittade trevlig sällskap så länge och snart drog kvällen igång.

Den skickliga och spännande T dök oförmodat upp i början och då det var mer än ett år sedan vi dansade sist så tog vi chansen. Otroligt roligt och så utmanande! Jag blir verkligen satt på prov i följarskicklighet och det tar ett tag innan jag vågar lite på att bara följa.

Sedan rullade kvällen på på ett märkligt sätt med helt ok danser fram till pausen när jag började undra var M egentligen höll hus. Jag fick i alla fall trevlig sällskap i pausen och hann även dansa lite mer med T innan Highlights, som lät bättre än nånsin, började spela igen.

Sen blev det äntligen lite dans med M och det är ju alltid lika roligt och trevligt! Mina fötter hade en riktigt rolig fotarbetskväll och det blev allt från seriös dans till blandade småhopp beroende på partner. Roligt värre! Kvällen avslutades med M på ett mersmaksvis och Hightlights briljerade med att visa hur en sista låt ska spelas. Hurra för det!

Inga kommentarer: