onsdag 4 februari 2015

Full rulle i helgen

Denna helg rivstartade för egen del med årsmöte och fest med vokalensemblen. Det blev ett långt möte då mycket skulle avhandlas. Men det var roligt och viktigt då delvis ny styrelse skulle klubbas igenom. Sen var vi alla vrålhungriga och den fantastiska italienska buffén som vi dukat upp gemensamt smakade smaskens.

Sen fortsatte festen med kaffe och efterrätter, prat, sång, skratt, sällskapsspel och lite gemensam karaoke. En otroligt rolig kväll som blev betydligt längre än jag trodde och jag gav mig hemåt en bit efter ett och mötte snart ett snöoväder som jag hade som sällskap resten av resan. Inte. Kul. Men jag tog mig hem och kröp till slut lättad ner i sängen.

Lördagen var en förhållandevis lugn dag men vi tog oss till Ikea för lite garderobsinredningskomplettering. Långt ord. Barnen lekte i lekrummet och sen var det lunch och hemfärd. Vi ägnade kvällen åt god mat och planering inför söndagen som hade många viktiga klockslag att passa.

Igår var det äntligen dags för innebandy för barnen igen. Det tyckte de var jättekul även fast Måns åter var lite skeptisk till några av övningarna och satte sig vid sidan. Tove fick testa att spela "på riktigt" för första gången och verkade tycka det var kul.

En stund innan hennes timme var avklarad fick hon avbryta för kalasombyte och matsäcksmacka på väg till en klasskompis kalas. Måns och jag åkte hem och tog det lite lugnare och förberedde kvällen. Då kom morfar för att vara barnvakt och vi åkte in till Wanna Dance för att testa deras kurs- och socialkväll.

De håller till i en mysig lokal på söder och vi fick ett väldigt trevligt mottagande och det var trevligt ordnat på alla sätt.. Kursen var bra och socialkvällen var väldigt avslappnad och trevlig. Mycket tjejer precis som vanligt och jag fick ta sats för att bjuda upp de jag helst ville dansa med. Daniel fick väldigt ont i sin fot så det förstörde kvällen lite för honom.

Vi var ändå väldigt nöjda när vi åkte hem efter en trevlig kväll. Nu vet vi var det är och hur det går till, till en annan gång då vi förmodligen åker var och en för sig. Känns mycket bra att få fler danstillfällen i månaden att välja på!

Inga kommentarer: