torsdag 25 september 2014

Projektarbete

I lördags hade vi en riktig sommarflashback. Vi åkte mot projektet där jag lämnade av Daniel och material, sedan åkte jag vidare till morfar och lämnade av barnen. Sedan följde en heldag av arbete på projektet. Daniel mekade med och monterade hängrännor och jag grävde ner rör i backen. Hela dagen höll vi på så. Detta för att få avrinning för dagvattnet.

De långa bruna rören ska snart ner i backen.

Vädret blev kanonfint mitt på dagen så det blev ännu en salladslunch på vår picknickfilt på gräsmattan. Det enda som var olikt vilken dag som helst under sommaren var att huset nu är bebott. Och sen var det ju så gult och fint! Jag har ju bara sett det på bild sen det blev målat, men oj vad mycket finare det var på riktigt. Färgen blev helt perfekt!

Gult hus med fastighetsägare på stege.

Efter en dags slit insåg vi vår vana trogen att vi inte skulle hinna klart och Daniel skulle få lov att återvända dagen efter för att göra det sista. Det tar alltid mycket längre tid än man tror. Jag var full av jord från topp till tå och väl hos morfar igen var det skönt med en dusch. Barnen hade haft en jättemysig dag med både sockerkaksbak och lingonplock som vi fick provsmaka innan vi åkte hem. :-)

Inga kommentarer: