torsdag 11 september 2014

Inspirerande helg

I helgen var jag med min fina kör och hade workshop med världens bästa K, körens grundare och hjärta. Det var en jättefin helg på väldigt många sätt. Vi gjorde väldigt mycket improvisationsövningar, arbetade med olika delar av sånginstrumentet, gestaltade musiken och slappnade av i sköna afrikanska sånger.

Vi hade också ett grupparbete gällande nutid och framtid för kören. Det är ju olika vad man har för förväntningar och förutsättningar för sitt deltagande. Nyttigt och viktigt. Jag hoppas styrelsen kommer ta fram ett dokument för gemensamma ramar kring detta.

Vi hade vår helg på min hemort så vi passade också på att se oss om lite i omgivningarna och återbekanta oss med våra gamla miljöer. Det känns som om det hör till ett annat liv. Märkligt. Men så är det ju också på många sätt.

Helgen som helhet var som att vara insvept i en kärleksfull bubbla och det var tråkigt att den måste ta slut. Vi åkte därifrån inspirerade och upplyfta. Jag fick sällskap med K en bit på väg hem och vi hann också uppdatera lite mer om vad som hänt i livet sedan sist. En trevlig avslutning på en härlig helg!

Inga kommentarer: