fredag 19 september 2014

Brittsommar

Tänk vad underbart att vi har fått lite brittsommar. Även om morgnarna är kyliga har eftermiddagarna varit underbara. I helgen var vi mestadels hemma och utnyttjade det fina vädret. Vi återupptäckte vår trädgård som varit ganska bortglömd denna sommarperiod av förklarliga skäl.

Daniel har under senaste veckan kämpat med att gräva bort ett gäng buskar som försökt ta över. Vi ville byta ut dem mot syrener för bättre skugga i vårt hörn. Detta blev klart i helgen och det blev en hel majbrasa av de gamla buskarna. Jag klippte gräset och städade sen på framsidan. Vår plattgång fick sig en välbehövlig översyn och även rabatterna på framsidan. Stor skillnad blev det.

Tove var på kalas på söndagen och sen var det dags för terminens första familjegympa. Vi ska få en ny "fröken" som är en kille, men han var sjuk och vi hade vikarie. Så än så länge är det ovisst hur terminen kommer te sig. Vi har ju varit så otroligt nöjda med vår gamla fröken så vi hoppas att det inte ska bli sämre nu.

Den här veckan har vi förberett lite inför stundande helgaktiviteter. Vi ska göra ett återbesök på projektet för att montera ett bättre system för dagvattnet som inte går ut på att ha hängrännor liggande kors och tvärs på gården.

Inga kommentarer: