tisdag 1 april 2014

Mycke' nu

Det är så mycket som bearbetas i mitt huvud samtidigt just nu och väldigt lite kommer ur fingrarna och blir text. Det hinns liksom inte med.

Först är det skolvalet, som för oss blev en oväntat besvikelse och förtvivlan och då vi inte alls fick välja då skolan vi sett som självklar då den ligger i vårt område plötsligt fick färre plaster och vi räknades bort.

Trots våra böner har politikerna bestämt att Tove ska gå i en skola 1,5km bort, istället för i skolan på andra sidan vägen 250m bort, som vi går förbi varje dag och där hennes kompisar kommer gå, som bor på "rätt" sida vägen. Oerhört orättvist och hopplöst tycker vi föräldrar. Den enda riktiga fördelen med den andra skolan som jag kan se är att Kulturskolan ligger i direkt anslutning. Sista ordet är dock inte sagt i denna fråga om du frågar mig!

Sen är det foxkurseriet som ska till om två helger. Bror och jag ska hålla ett helt gäng entimmeskurser där vi ska förmedla vårt synsätt på fox och dans. Vi har inte hållit kurs tillsammans på fyra år så det känns inte helt hemvant. Men nu har vi gjort ett första ryck och försöka sammanställa vad vi vill göra. Det ska bli kul men väldigt skönt när det är över!

Sen är det Projektet som både pågår och närmar sig med stormsteg! Det är en hel del att stå i både nu innan och framförallt efter foxhelgen när det bryter lös på riktigt. Det känns väldigt roligt och spännande samtidigt som det är stressande och onödigt nervöst.

Allt detta sammantaget gör att nattsömnen emellanåt är sådär eftersom hjärnan går i spinn lite nu och då, även stunder när det inte går att påverka endaste dugg, som på natten.

Inga kommentarer: