fredag 11 april 2014

Helgen är snart igång!

Den här veckan har jag bara gått och väntat på att helgen ska sätta igång. Det är så mycket som ska hända nu på kort tid så därför har jag varit otålig och nervöst stått och stampat.

Helgen består av Stockholm Dance Camp där jag och bror ska göra comeback som instruktörspar och hålla sju korta kurser med lite olika teman. Vi har inte instruerat tillsammans på sådär fyra år så det är väl därför det är lite nervöst innan vi vet riktigt var vi står och hur vi får till samspel och stämning.

Nu känner vi oss i alla fall tillräckligt förberedda i det rent tekniska och tycker vi hittat ganska roliga teman att jobba kring. Sen kommer det väl visa sig hur kort en timme faktiskt är och hur mycket eller lite man kommer hinna per kurs.

Det som känns roligt förutom att jag förstås hoppas att kurserna kommer bli roliga i sig är att det kommer komma en del roligt folk som man förhoppningsvis också kan få dansa med på kvällen. Då ska jag också äntligen få provdansa till Umbrella!

Alltså, mycket roligt att se fram emot. Dock är egentligen helgen bara en lång uppladdning inför måndag då det nya stora äventyret börjar på riktigt. Projektet blir vårt. Sen har vi mycket att göra på kort tid. Men det ska också bli så skönt att få komma igång och inte bara planera.

Inga kommentarer: