tisdag 18 juni 2013

Nedräkning

Visst är det konstigt att semestern alltid känns som flera veckor bort och så är det plötsligt dags! Jag insåg i söndags kväll att jag har endast åtta arbetsdagar kvar. Detta gjorde mig aningen stressad då det är ganska mycket jag vill ha kontroll över innan jag lämnar för att sen kunna vara så ledig som möjligt. Väl på jobbet visade det sig dessutom att vår sommararbetstid börjat så där förvann ännu mer tid. Men ack så skönt att komma hem lite tidigare!

Semester alltså. Det är välbehövligt på flera sätt och jag hoppas att vi får vara så friska och pigga det bara går. Vi rivstartar som vanligt med Ölandsveckan och planeringen inför har startat lite, i alla fall i våra huvuden. Den här veckan kommer bli lite annorlunda än vanligt, det mesta på ett bra sätt tror vi, och det ska bli så trevligt med allt vad den innebär. :-)

Minnesbild från Lundegård 2012 :-)

Inga kommentarer: