torsdag 13 juni 2013

Långhelg i gott sällskap

Det har varit ett par tuffa veckor på alla fronter. Som tur var fick vi ändå besök över långhelgen av Daniels syster med familj. Det var ett välbehövligt avbrott i allt annat. Dagarna innan gästerna anlände hann vi med lite hjälp få upp glaspartierna på uterummet och dagen innan lade jag in golvet löst och städade av så att det blev ett rum. Så skönt! Sedan kunde vi sitta där och äta och umgås hela helgen trots att det var lite provisoriskt.

Inglasat!

Denna karamell fick vi äran att umgås med en hel helg! :-)

Helgen förflöt med barnlek och vuxenprat i det fantastiska sommarvädret. Det badades i pool, sprangs i vattenspridare och lektes hela dagarna utan kiv. Härligt! På lördagen åkte vi en sväng till Ikea, vi följde med mest som sällskap, och barnen fick leka i lekrummet och sedan blev det gemensam lunch. På eftermiddagen kom E&M&O över för fika och middag och vi passade på att frossa i somriga jordgubbar. En riktigt trevlig eftermiddag och kväll där alla hann uppdatera sig och snusa på varandras tillkomna barn. :-)

På söndagen åkte sällskapet norrut och Tove hade ett kalas att se fram emot. Äntligen fick kalasklänningen från Turkiet användas! Strax efter att hon var lämnad på kalaset föll dock mörkret och sommarens första riktiga oväder kom över oss. Åska och hagel, stora och många, anföll och vi hoppades att barnen på kalaset bara skulle tycka att det var spännande. Det tyckte i alla fall vi som gick ut i uterummet och lyssnade på hageldånet.

Redo för kalas

Finn ett fel..

Inga kommentarer: