måndag 3 september 2007

Höstpremiären på Yesterday!

En liten sammanfattning av kvällen. Nonstop Wahlströms & Shake. Shake var där....bara det gör ju att det med säkerhet blir en lyckad kväll. Redan deras första låt lyfte energinivån i lokalen märkbart och plötsligt blev det sådär varmt... Annars så var det lite mindre folk än jag trott men alldeles lagom så att det gick att dansa och inte bara trassla sig framåt.

Nonstop är ju lite speciellt, trots en extra timma känns det som att kvällen gick fortare än en vanlig danskväll. Men har ju inte "tid" att sitta ner och andas nånting. Men roligt värre var det och man hinner förstås dansa med några extra. Jag hade turen att bli uppbjuden av några tillresta dansare från olika håll som kände igen mig från Dansmaffian, trevligt! Hoppas ni fick ett bra intryck av min hemmadansbana!

Man kan verkligen inte klaga på tempot i bugglåtarna denna kväll, tyckte det var rejält ös mest hela tiden och mina vader började klaga alltför tidigt. (De kommer gilla att dansa kurs 2,5h ikväll... Wink) Och sen var det såklart massor med trevlig fox oxå! Mmm...

Jag hoppas det gick fram till arrangören att vi vill ha mera Shake!! Tror det efter tre extranummer och massa jubel. Vore trevligt om de får komma tillbaka snart!
Sammanfattningsvis: En kanonkväll!! Yesterday är som att komma hem. (Och dessutom ÄR det nära hem! *skönt*)
På återseende på torsdag, säsongsavslutning på Hågelby *snyft*.

Kram Frida

PS: Extra kramar till Er som alltid ger mina danskvällar det där lilla extra. Ni är guld värda!!! LaughingLaughing


Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Höstpremiären på Yesterday!

Inga kommentarer: