måndag 24 september 2007

Helgen och Ladies Night!

Helgen började med dans till Blender på Yesterday. Det var tokmycket folk där och det var stökigt värre. Rena flipperfoxen emellanåt. Flera av dem jag dansade med blev märkbart irriterade och det gör ju inte kvällen till nån höjdare direkt. Men det hanns med en del trevliga danser iaf innan kudden hägrade.

Lördagen var en riktigt seg dag, kom inte igång förrän på eftermiddagen när jag gjorde mig i ordning för en riktig tjejkväll. Först middagsdejt med Elin och sedan vidare till Globen och Ladies Night. Vi åt på en av våra favvorestauranger, grekstället Cypern. Kan varmt rekommendera deras Köttmeze och Vatomoura till dessert. Mums!!

Mätta och belåtna begav vi oss mot Globen. När vi närmade oss började vi se oss omkring på tåget, ojoj bara uppklädda kvinnor överallt. Och när vi gick av så fylldes perongen av ett högt sorl av alla hundratals tjejer som strömmade av tåget och vidare upp i rulltrappan. Det såg så himla lustigt ut! Vi var på riktigt bra humör när vi hittat våra sittplatser och showen började kort därefter.

Showen var riktigt superbra och vi skrattade, klappade och dansade tillsammans med 11000 andra. Jösses vad roligt!! Det var mycket medryckande musik, en del sketcher och några riktigt bra dansnummer. Vi begav oss hemåt frampå nattkröken riktigt nöjda och glada!

Igår, söndag, var det riktigt sånt fint höstväder så mesta delen av dagen tillbringades ute. Pysslade med vårt bygge, som sakta men säkert börjar närma sig färdigt och invigde nya altanen genom att äta lunch ute. Så härligt. Hoppas det blir fler såna fina höstdagar framöver!
Kram Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Helgen och Ladies Night!

Inga kommentarer: