lördag 15 september 2007

Kryssning med Scotts!!

Tjohoooo!! Nu är man hemma igen, riktigt nöjd efter Birkakryssningen med Scotts!! Laughing
Vi var ett litet gäng, Jag, Daniel, Bengt, Kenneth, Dompan och Janne. Och vi fick också sällskap så småningom av Joel och Mia, och även Henrik som var på kryss med jobbet.

Vi startade med en smaskig trerätters i a la carten. Ojojoj så gott!!!Tongue out Det är verkligen grymt bra mat där så vi hade tur som fick ett bord trots att vi inte förbokat. Efter maten uträttades lite ärenden på olika håll och vi återsågs småningom lagom till dansen.

Jag har aldrig varit så bortskämd vad gäller killöverskott, det är en sak som är säker! Det var många sökande ögon efter andra danstjejer innan dansen drog igång, och några mer eller mindre dansanta damer och någon duktig tjej hittades i alla fall. Men jag kunde ju dansa precis hela tiden om jag ville. Jag blev dessutom direkt uppbjuden av en kille från Linköping som också åkte med en danskompis. Tyvärr hann jag inte dansa nåt mer med dem, hade så fullt upp med min "egna" liksom. Hoppas vi får chansen igen nån annanstans!

Det blir ganska komiskt när man har så många danskillar att välja på sådär. Bara att peka på nästa man ville dansa med. Killarna tyckte jag skulle döpa den här bloggen till "Fridas egotripp med Birka" *fniss*

Och på scenen stod Scotts! Önskar det hade varit en lite mer tacksam publik på plats (kommer osökt att tänka på det gamla orspråket; Som att kasta pärlor för svin..) för det var glest mellan applåderna och ganska stökigt, men de spelade ju sååå BRA!!!!!! Tack, tack, tack Scotts, ni är bara grymma!! Även lördagens danstimme var superkul!

Det bästa med att åka kryssning är ändå allt trevligt prat och skratt! Jag hade verkligen supertrevligt och tror att alla andra trivdes oxå!

Lite bilder från middagen och innan dansen, sen hade jag liksom inte tid att fota...Wink
Kram Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Kryssning med Scotts!!

Inga kommentarer: