onsdag 4 juli 2007

Tre härliga kvällar på Öland!

Jaha, så var man hemma och stirrar på den här skärmen igen. Och (nästan) alla ni glada, härliga, trevliga och dansanta människor är kvar därnere i vimlet. *avis* Yell

Ölandsvistelsen var ju förstås precis så trevlig som man vill att den ska va med massa gott att äta och dricka, trevliga människor överallt, musik från alla stugor och massa BRA DANS!!

Trots trängsel och stök emellanåt hade jag så himla roligt på mina tre danskvällar! Jag dansade nästan bara med känt folk, det mest bara blev så och det känns säkrast också när det är stökigt, blev ändå trampad åtskilliga gånger! Vissa på dansgolvet har verkligen noll koll och verkar inte bry sig heller.
Om jag stöter i nån slutar jag ju förstås genast att röra mig åt det hållet, eftersom det stod nån i vägen (jodå, jag stannar trots att det inte är jag som för). Men så tänker inte alla, nejnej, står det nån i vägen är det ett hinder man helst ska ta sig ÖVER! I don't get it!!

Som tur var hade mina duktiga partners så bra koll det gick att ha under omständigheterna. Fick återigen höra att jag är bra på att anpassa snurrarna efter omgivningen. Jag ser det som ren självbevarelsedrift. Fattar inte hur man vågar att INTE göra det, men tydligen så snurrar många på oavsett hur många armbågar som viftar i ögonhöjd.

Fick föra ett par foxar själv också och det gick faktiskt bäst hittills trots trängseln. Krockade nog knappt nångång. Får tacka min superföljare Elin för tålamodet. Väldigt bra att föra själv så man hamnar "rätt" på golvet om man ställt in siktet på nån som nästan kräver nummerlapp! Innocent

Zlips spelade ju totalt suuuperkanon på lördagen. Ojojoj, alltså sista låtarna plus extranumren lyfte ju taket. Golden eye!! Grymgrymgrym! Melissa sjöng bättre än Tina i originalet. Gillar verkligen känslan i låten och dansade med en lika inspirerad Anders så så mycket bättre kan det ju knappast bli! Vilken start på Ölandsveckan! Laughing

Blender körde också gärnet som vanligt! Härlig publikkontakt! Det var sååå mycket folk på golvet bara. Kindbergs var det första gången jag dansade till och ja, jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt, hade inte tid att "lyssna" riktigt. Scotts var inte riktigt lika bra som senaste gångerna, men deras repertoar tilltalar mig verkligen. Fick dansa min favvofoxlåt med K, lucky me! Och buggen efter var sån man var tvungen att jubla åt efteråt!! Att det kan va sååå roligt med bugg alltså, det är ganska nytt för mig! Det är vissa som lyft buggkänslan till en ny nivå senaste tiden. Tackar verkligen för det!! LaughingLaughingLaughing

Livet på stugrad 40 är ju också himla trevligt. Många av vännerna bor på samma rad och de andra letar sig dit titt som tätt. På raden finns också de största högtalarna med den bästa musiken så det rycker i dansmusklerna så fort man rör sig utanför stugan. Något av det bästa med Öland, och Malung också för den delen, är att man också faktiskt hinner prata med folk! Man kanske hinner lära känna varann lite mer och det ger mervärde när man sen är ute på vanliga danskvällar. Roligt också att träffa långväga vänner som man inte träffar på så ofta annars.

Det som var lite synd var att många flytt stugbyn och regnet i tisdags när det var dags för oss att åka så jag fick inte chans att ge hejdåkramar till er! En kram kommer här istället. KRAAAAM! Cool

Jag hoppas nu att ni som är kvar får nån skymt av solen resten av veckan så att det blir lite strandliv. 44:an är såklart ombokad så vi kan återvända dit nästa år. Jag får nu se fram emot nästa dans om en heeeel vecka, då det är dags för först Hågelby och sen Skansen!

Kramar Frida


Lite spontandans och besök av Bengt, Maria och Micke

Fram på nattkröken


Frukostklubben på rad 40


Några stuggrannar tävlade oxå!


Zlips releaseparty!Vår monstergeting som besökte oss i tältet, eller som Pelle uttryckte det: "Det där är inget monster, det där är ett världskrig!"

  
 Det viktigaste är inte att vinna utan att vinna stort!

Min gosegumma! och Perikles..
Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Tre härliga kvällar på Öland!

Inga kommentarer: