måndag 23 juli 2007

Fre-Lör i Malung

Malungshelgen har plötsligt svischat förbi! Vi åkte upp på fredagen och landade på campingen nångång på eftermiddagen. Upp med tält och sen dusch och in på byn för en bit mat. Det var ingen värme i luften precis där på uteserveringen. *Brrr* Upp till Orrskogen för en varm kopp te inomhus innan dansen. Väl på dansbanan blev vi varmt mottagna av våra vänner från olika håll som önskade oss välkomna. Smile

Dansen på fredagen var ganska stökig och banden spelade... ja...som man kunde förvänta sig ungefär. Jag är ju inget Wahlströms-fan men jämfört med Swänsons blev de riktigt vassa. Wink Massa trevliga dans blev det i vilket fall. Vi tog ett välbehövligt fikabrejk vid elva innan vi fortsatta trängas.

Kvällen var riktigt riktigt kall. Några grader i luften bara när det var sovdags och riktigt fuktigt. Så det blev många lager kläder på innan det var dags att krypa ner i sovsäcken. Vaknade ganska tidigt för att ha lagt oss vid tretiden och intog smaskig frukost i solen. Lördagen bjöd ju på riktigt fint sommarväder så det blev en riktigt härlig dag i solen.

Fram på dagen fick vi sällskap av Daniels föräldrar och systern Nina som slog upp tältet mitt emot vårat och vi dukade upp långbord inför eftermiddagens grillning. Mycket trevligt med god mat och gott sällskap! Efter maten var det dags för dusch och sen dans!

Lördagens dans var det såklart jättebra musik och det var också bättre flyt på golvet vilket var himla skönt. Det blev en riktigt riktigt rolig kväll!!Laughing Tog ett fikabrejk tillsammans hela gänget runt elva igen. Att en polarmacka kan va så himla gott!!

Jag råkade inte ut för några värre missöden på golvet, nån som skulle börja tjafsa lite där ett tag bara mitt under dansen. Jag upplevde att stämningen bland dansarna var väldigt bra och att alla hade väldigt kul. Hade inga större svårigheter att hitta de som jag ville dansa med heller, dansade med vissa både en och tre gånger. Bra hörn det där..Tongue out

Dansade till sista extranumren klingat ut och begav oss sedan ut i friskluften igen. Temperaturen var nästan lika låg andra natten, men det var knappast några problem att somna! Efter frukost så packade vi ihop oss allihop och åkte åt olika håll. Vi fick sällskap hem till Stockholm av Nina så vi hade det riktigt trångt och mysigt på hemvägen!

Sammanfattningsvis en riktigt rolig och mysig danshelg i Malung!!!
Levererar några färska campingbilder!


Så trötta blev vi av att sätta upp tältet...


På Grönlandstorget i väntan på att Blender ska börja spela.Partygänget tvärs över pölen...

I väntan på maten

Bra med besökare som tar med sig grillTongue out

Skål!

Grillade marshmallows som efterrätt..

Lite uppvärmningsdans!

 Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Fre-Lör i Malung

Inga kommentarer: