fredag 27 juli 2007

Blender på Mobergs i Norrtälje

Nu har man alltså varit och testat Norrtäljes "nya" nattklubb! Det var verkligen ett snyggt ställe! Vilket lyft för Norrtälje som bara haft trånga Stadt (som nu är stängt sen länge) och småsunkiga OKÅ. Att de dessutom satsar lite på dans nu gör ju inte saken sämre! Stort golv, strävt till en början, men jag hade laddad fötterna med superhala skor, som jag sen fick byta när kaffet (på golvet) började göra verkan. Så jag tror alla tyckte det var ett helt ok golv efter ett tag!

Vi var några få bilar på plats när Blender började spela, vi satt liksom bakom scenen så Lasse fick ropa upp oss på golvet... Embarassed

Men sen var det faktiskt ös! Efter åtta låtar hade stället förvandlats till en ångbastu modell större, men de fick visst en anings ordning på luften efter det, tur! Gott om plats var det i alla fall och vi som var där försökte hålla ställningarna så gott det gick med applåder och så....men helt allvarligt, jag tror vi klappade bättre än vad alla gjorde i Malung för där var det verkligen dött på applådfronten!

Golvet fylldes på eftersom. Fler bilar från Stockholm och även från Södertälje dök upp! Smile Förutom allt känt folk från Dansmaffian och så så var det en lite äldre publik som dök upp från bygden(?) (Semesterfirare?). Några yngre stod och hängde i baren oxå och såg fundersamma ut..

Jag skulle ta det lugnt var det tänkt med min förkylning, men det går ju aldrig att ta det lugnt när Blender står på scen. Men jag satt de allra snabbaste bugglåtarna iaf. Dansade med några nya stjärnor också vilket alltid är kul. Kul att bli igenkänd vid namn från sajten också!

Tog ett par kort på lokalen att kika på för er som fortfarande är skeptiska. Wink

   
 Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Blender på Mobergs i Norrtälje

Inga kommentarer: