onsdag 11 juli 2007

Semesterlängtan

När jag kom hem från Öland var det bara en och en halv veckas jobb kvar fram till semestern. Jag kan berätta att 1,5 vecka kan vara låååång tid! På jobbet är det helt dött. Och om det plötsligt finns nåt att göra har man blitt så seg av att sitta och såsa att man inte ens orkar tänka tanken.

Nu är det fortfarande tre hela dagar kvar. Helt tröstlöst. Idag är det en helt onödig onsdag. Skulle gärna stryka den och gå direkt på torsdagen istället. Då är det ju dags för DANS igen. Äntligen! Har ju nästan inte fått dansa nåt sen tisdagen på Öland! Och det gav ju verkligen mersmak! Tongue out (Jag var visserligen en sväng till Skansen i fredags, men njeeee, inte lika kul när alla ni var kvar därnere..)

Men i morgon är det dags för Hågelby igen efter en veckas uppehåll och sedan är det Skansen på fredag. Tror det kan bli mycket folk på båda ställena. På gott och ont. Hoppas vädret hyfsar till sig så att det blir två riktigt myysiga utedanskvällar.  Får sitta här och drömma om det så länge tills vi ses.Smile

Och kanske, kanske jag kan få nåt gjort här under tiden också.Wink
 
Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Semesterlängtan

Inga kommentarer: