onsdag 22 juli 2015

Semester i Umeå

Efter en ny långresa anlände vi till Umeå på måndagen före middag. Skönt att vara framme för nästa del av semestern. Vädret var sådär så det blev några dagar med kusinlek och kortare utflykter på dagarna och goda middagar och spel på kvällarna. Trevligt och väldigt avslappnat.

 Går det inte att bada ute kan man bada inne med småkusinerna. :-)

 Måns, Selma och Tove lekte på lekland en dag medan jag och syrrorna var på stan.

 Klätterapan Tove i lekparkstoppen!

På torsdag efter lunch tog farmor och farfar med barnen till stugan för några dagar på tu man hand. Vi insåg att vi aldrig varit från barnen så många nätter förut, men barnen verkade totalt obekymrade om detta som tur var. De vinkade ivrigt av oss och vi hade nu ett dygn liksom över innan vårt dansläger skulle börja. 

Vi började med att knalla iväg och shoppa lite sportkläder och äta glass. Sen fick vi skynda oss hem då mörka moln hotade ordentligt. Men vi klarade oss och det kom bara lite regn där vi var. Sen åkte vi hem till N&J för middag. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll med mer spel och vi fick massor av kläder till barnen med oss hem. Toppen!

På fredagen kom plötsligt värme och sol. Vi såg till att göra lite matförberedelser till vår intensiva helg och sen ägnade vi resten av dagen åt att läsa i solen. Inte dumt alls. Klockan fyra började Rock the barn 2015. Mer om det i nästa inlägg. :-)

Inga kommentarer: