söndag 3 maj 2015

Sista WCS för terminen

I söndags hade vi åter turen att få hjälp med barnvakt så vi kunde åka och dansa tillsammans. Det känns väldigt bra att vi kunnat göra det ovanligt mycket i vår. Vi har också tränat hemma på sånt vi gått igenom på olika workshop och varje liten tiominutare ger ju resultat.

Denna dag var det fortsättningsworkshop med "abort missions", alltså hur man kan avbryta en tur ifall det till exempel är någon är i vägen. På ett sätt känns det ganska självklart för mig då jag är bra på att hålla mig undan och avbryta turer när så behövs. Men det kom också fram några nya grepp som inte finns inom t ex buggen.

Sen var det fullt ös på dansgolvet tills stängning. Efter ett tag dök även A upp och det var ju jättekul då vi hann dansa och umgås lite extra. Det blev en riktigt rolig kväll och stundvis känns det som att man kan dansa riktigt bra. När man ser vissa andra dansa inser man dock att man är en simpel nybörjare.

Nu verkar det inte finnas ett enda socialdanstillfälle kvar för denna dans innan hösten. Så synd när man kommit igång så bra. Det är dock en del stora event, konsigt många faktiskt, men det känns svårt att vara med på något innan semestern. Men i slutet av juli kommer det nog ändå bli några nya danssteg. Vi får se hur semestern ska planeras.

Inga kommentarer: