söndag 7 december 2014

WCS sex år senare

Ja, då har vi varit på vår första danskurs (som betalande deltagare) på år och dar som det känns. Vi gick nybörjarhelgen i WCS för sex år sedan och nu tyckte vi det var dags att lära oss lite till utan att ha tagit ett trippelsteg sedan dess. I den här takten är vi snart fullblodswesties.... eller inte.

Det var i alla fall en mycket bra kurs med kunniga instruktörer som kunde bryta ner en rörelse på detaljnivå. Precis som man vill att det ska vara. Detta var tredje nivån i en kursserie som började från början på första nivån. Men det passade oss ändå ganska bra. Man är ju aldrig sämst på en kurs och det faktumet håller.

Visst behöver vi slipa på grunderna men det var ändå kul att få lite turer att jobba med så det blir dans av det hela. Kursdeltagarna var från medel till medioker men det var också ett par hjälpdansare på plats som gjorde dagen ganska rolig. Där fick man ju plötsligt känna vart man är på väg när stegen är på plats. Föra-följa är ju samma även i denna dans och som följare kommer jag nog kunna hänga på ganska bra när jag väl kravlar mig över tröskeln.

Det var en rolig kursdag med mycket koncentration men också en skön känsla att man har mycket gratis från sitt andra dansande. Blodad tand blev det absolut så nu spanar vi framåt efter nya äventyr! :-)

Inga kommentarer: