tisdag 13 maj 2014

Återträff

Hoppsan, två veckor sedan sistens. Ja, det rullar verkligen på i ilfart nu. Varje dag har en egen agenda som måste hinnas med och klaras av och tiden tickar på.

Den här helgen hade vi i alla fall en liten återträff med min kusin K med familj. Vi har inte setts på sju år och sedan sist hade vi fått två barn var. Våra äldsta kom med bara några veckors mellanrum och sedan har ju vi en fyraåring och de en charmig liten tvååring.

Det var väldigt trevligt att ses igen efter så lång tid och vi uppdaterade oss om arbetssituationer och projekt som pågår på olika håll. Barnen hittade varandra ganska snabbt och lekte bra mellan måltiderna. Tyvärr så blev det en dag med dagsregn men vi tog oss i alla fall ut en stund med barnen till stora lekparken där de fick röja av sig det värsta springet i benen.

När gästerna åkt hem var det tid för ESC och när väl vinnaren var korad och det var läggdags vid ettiden kändes det att det hade varit en riktigt lång dag. Enda missen var att vi inte tog några kort på de nyfunna sysslingarna.

Inga kommentarer: