fredag 10 maj 2013

Härliga majsol (Mot större uterum, del 3)

Den korta arbetsveckan bestod mycket av förberedelser inför nästa vecka. Efter långhelgen börjar vår nya kollega och det är en stor händelse på ett så litet företag. Tre plus en ska bli fyra plus en. Det förbereddes arbetsplats, arbetsverktyg och vad som ska hända under veckan och vem som ska göra vad. Det ska bli väldigt roligt och spännande att se hur det kommer bli nu.

Med den nya kollegan följer även en fyrbening som kommer ha sin naturliga plats i vårt gemensamma rum. Det är ju också lite intressant. Vi har redan en lufs på kontoret så jag hoppas de kommer gå bra ihop och att det fortsätter vara lugnt. Bara det blir så är det mest mysigt att få ett mjukt öra att klia på emellanåt.

Sen blev det lång helg med så fint väder! På väg hem handlade jag lite olika färgburkar och de två första dagarna har vi varit ute hela tiden och jag har börjat måla det som ska målas. Idag har varit en riktig drömdag med full rulle på bygget i stekande sol. Vi har haft på härlig dansmusik ut från uterummet och semesterkänslan var ett faktum. Plötsligt var också en spontan bugg på trädäcket av två par blåbyxor ett faktum. :-) Barnen njuter också av värmen. Äntligen!!

Vi tycker ju vi ligger väldigt bra till med bygget med tanke på att vi beställde glaspartiet och taket först i tisdags. Tre till fem veckors leveranstid. Trodde vi ja. Idag kom bekräftelsen. Två veckor! TVÅ! Det är alltså bara att fortsätta i samma takt så har vi snart tak över huvudet. Osannolikt bra! :-)

Målarn

Dagens kontor

Typ där va? ;-)

1 kommentar:

Puman sa...

Vad duktiga ni är! :-)

KRAM