måndag 27 maj 2013

Härlig helg efter skräpvecka

Förra veckan gick inte till historien direkt. Krassliga barn, kryckhopp och själv var jag allmänt hängig med låg energi. Lite vab, fixa jobbet och lösa logistiken. När helgen närmade sig började det äntligen bli bättre på alla fronter. Helgen blev ljus med uterumsfix i storm på lördag förmiddag och sen fick vi ledig och åkte till E&M för att gratulera Oskar som fyllt 1 år.

Det blev en jättemysig eftermiddag och kväll, först fika på filt i gräset och sedan middag och tårta. Barnen underhöll sig själva bra alla tre på olika sätt till samtliga föräldrars glädje. Vi testade att ta på pyjamas och borsta tänderna på barnen innan vi åkte hem och det var ju en utmärkt rutin. Vi ser och lär. :-)

På söndagen hade jag körkonsert och var borta nästa hela dagen. Till min stora glädje hade jag en vän i publiken och det värmde hjärtat att hon brydde sig om att komma. Det är härligt att få dela upplevelsen, både på plats och efteråt. Konserten gick väldigt bra och det kändes bra redan från dagens början. Man kan konstatera att vi kanske aldrig varit bättre. :-)

Inga kommentarer: