fredag 19 oktober 2007

Yesterday ikväll!

Fredagen är äntligen här och det är dags för lite dans igen! Titanix, ett oprövat kort för mig och många andra också kanske. Men så vitt jag har hört från pålitlig källa så ska de spela riktigt bra! Får se hur mycket folk som dyker upp med tanke på kryssning och annat, men jag är den sista som gråter om det råkar bli lite (extra) dansutrymme.

Övriga helgplaner känns också riktigt bra. Besök av Elin som tyvärr missar dansen ikväll pga av jobb men kompenserar lite genom att hälsa på imorgon. Sista grillningen för året kanske det blir. Rödvin stod visst också på önskelistan.

Sen söndag, teknikkurs med Henke & Lotta. Ska bli kuuul! Lite annat mitt i allt åhejnötande. Precis vad jag behöver!

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Yesterday ikväll!

Inga kommentarer: