måndag 15 oktober 2007

Mälarn, Ludvika och Borlänge

En instensiv och rolig danshelg har passerat. Först i fredags, Mälarsalen. Riktigt kul med massa bra dans och dessutom massa underhållande skvaller! Jag är ju inget Wahlströmsfan, men man kan inte säga annat än att de spelar grymt ösiga bugg. Ja, inte hela tiden förstås, för när man som mest hoppas på bra låtar så spelar de plötsligt nåt riktigt segt. *blink*. Bättre tur nästa gång hoppas jag!

På lördagen drog vi iväg till Ludvika och tittade på tävlingen. Kul att se alla duktiga tävlande men lite antilimax när alla vi hejade på åkte ut i semin. Men så kan det gå. Och vi kände oss ganska ensamma med vårt hejande. Det var riktigt dåligt med klappar och hejarop på lördagen.
Direkt från tävlingen drog vi till Borlänge för lite dans till Zlips. Massa roligt folk var där och jag fick några riktigt goa danser på rad och det var tur för en stund efter paus somande vi, Elin och jag, in med huvudena lutade mot varandra. ´ Så då var det bara att förpassa sig till sängen.

Söndagen bestod också den av en heldag på tävlingen och det var ännu fler att hålla tummarna för denna dag. Det var riktigt ös på läktarna också! Och så blir man ju så glad för de som det går riktigt bra för och man känner med dem som blir besvikna. Men det är bara att ta nya tag!

Det är nyttigt att titta på tävling ibland. Man får lite nya ideer och uppslag för sin egen dans, och man blir riktigt inspirerad. Jag kände på helgens danser att jag tränat för lite "dans" och för mycket teknik den här terminen. Kursen jag går har inte riktigt motsvarat mina förväntningar och ibland inneburit mer irritation än inspiration. Så nu måste det in lite input från annat håll. Kurs inbokad. Ska bli riktigt KUL!

PS1: Glöm inte Yesterday på fredag!
PS2: En lustig sak på tävlingen var att bäst jag stod där blev jag plötsligt uppbjuden inför fredag av en för mig okänd kille som kände igen mig från dansmaffian...så nu har jag redan en dans bokad...

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Mälarn, Ludvika och Borlänge

Inga kommentarer: