tisdag 9 oktober 2007

Blogginlägg nr 80 ;)

Ja, då finns äntligen funktionen jag saknat länge. Att alla blogginlägg finns samlade under profilen. Och ojoj, vad många det blivit! Räknade ut att detta måste bli nr 80. Många av mina inlägg har varit recensioner på danser jag varit på och det är härligt att kunna återuppleva dom genom att läsa hur det faktiskt var. Smile Jag dansade otroligt mycket under sommaren så det är lätt att allt flyter ihop annars.

Förra veckan var helt utan dans för min del. Det har inte hänt på jag vet inte hur länge! Missade kursen pga konferens med jobbet och missade Scotts på Y-day pga resa norrut. Tittade förstås på VM på tv i alla fall, alltid något. Xtra kul när Andreas & Victoria blev världsmästare! Laughing

Men den här veckan hoppas jag på mer dans! Kurs igår, förutom BW så tränade vi "duttar" och kickar på olika taktslag. Ganska skojigt och tröttande för hjärnan.

På fredag är siktet inställt på Mälarsalen. Förra gången blev ju såå trevlig! Mycket tack vare att en efterlängtad favorit plus några av danskompisarna var på plats! Hoppas på lika bra dans denna gång. Smile

Sen ser jag fram emot att kika på lite tävlingsdans live i Ludvika. Tyvärr så är ju buggen så sent på lördan.Frown Det ställer till det lite eftersom vi hade tänkt dansa till Zlips i Borlänge och det börjar 21.00, ungefär när tävlingen slutar...så om man satsar på dans missar man finalerna Yell och om man satsar på tävling missar man massa dans. Och man måste ju hinna få i sig mat också på nåt vis.
Men kul ska det bli i vilket fall!! Ses!

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Blogginlägg nr 80 ;)

Inga kommentarer: