lördag 5 maj 2007

Vilken härlig kväll! =D

Halloj!!

För mig var gårkvällen (Zlips på Yesterday) en riktigt höjdarkväll! Programmet var väl avvägt så att vi fick dansa mycket "trots" att denna kväll gick i välgörenhetens tecken. Det som berörde mig mest var Melissas eget tal, det tror jag påverkade oss allihop.

Rent dansmässigt hade jag verkligen flyt! (Eller kan det vara skickligtet?!) Jag lyckades dansa med nästan alla mina favvo (nästan alla var där oxå! *hurra!*), vissa två gånger dessutom. Tyckte det var ovanligt lätt att få tag på er igår, trots sedvanligt tjejöverskott!Smile Dansade dessutom med tre nya duktiga killar. Har nu dansat med alla tre bossarna i le dansmaffia familia!

Det var lite trångt på golvet och jag lyckades få ovanligt många tramp och dessutom en riktigt klockren armbåge i ryggen, ajaj!Yell Jag är verkligen ömhudad och skriker högt och grimaserar vilt när jag råkar ut för sånt där. Det brukar dock gå över lika fort, så det verkar ofta värre än vad det är. (Killarna jag dansar med ser lite skräckslagna ut ibland ... Wink)

Men igår så spelade onda kroppsdelar mindre roll eftersom stämningen var på topp hela kvällen och alla danser var riktigt roliga! Extra kul att G0eran tittade ner från Mora och att alla andra goa vänner var på plats! 

Nu är det bara att ladda inför BDKs vårfest ikväll! Kommer bli superkul, ska försöka förklara det för mina ben också som protesterar just nu (speciellt uppför trappan).

DansKramar
FridaInplanerad dans närmsta tiden:
5 maj Vårfest Brunna
10 maj Bhonus Flustret (väldigt kanske)
11 maj Boogie and The Lovers Sö-tälje
12 maj Blender KRYSSNING! See ya all!
18 maj Wahlströms Y-day
31 maj Wahlströms Hågelby (Äntligen Hågelby!! Om det regnar småspik kanske det blir Flustret o Casanovas istället..)
3 juni Blender + Scotts nonstop Yesterday
6 juni Blender Flustret
7 juni Zlips Hågelby
8-10 juni Danish Square Dance Convention, Hillerød, Danmark
*phu*

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  Vilken härlig kväll! =D

Inga kommentarer: