måndag 14 maj 2007

Kryssningskrönika! =D

Hej hopp!

Nu är man tillbaka i verkligheten igen efter en fantastiskt trevlig helg! Himla kul att det var så många som var med på kryssningen och att vi fick så bra dans!

Vi kom fram till Birkas kaj vid femtiden och hittade snabbt Elin & Macke, våra hyttkamrater. Det var trevligt att se så många glada dansare samlade inför resan. Stämningen var hög redan från början.

Väl på båten gjorde vi oss hemmastadda i hytten innan vi intog vårt bord på á la carten. Maten var väldigt bra, bättre än jag hoppats på och Macke valde ut två utmärkta viner, ett vitt till förrätten och ett rött till varmrätten. Vi avslutade med efterrätt men sparade kaffet till senare. MUMS! Vi hade dessutom fått ett bord vid fönstret mot aktern så vi kunde titta ut på vattnet och på minglande dansmaffiosos nedanför. Såg nog att det dansades dubbelbugg redan efter en halvtimme på båten.. Wink

Efter maten blev det lite kläd- och skobyten och sedan lite kaffe och mingel i väntan på dansen. Det verkade som att Blender uppskattade att ha "sin" publik på plats och det tog ju inte lång stund innan dansmaffian regerade på dansgolvet. Väldigt kul. De flesta andra höll sig ur vägen också så det blev bra dans på det hela taget. Det var väl bara när hela golvet var fullt av öl och glassplitter där ett tag som det var lite knepigt..

Jag är sån som inte gärna dricker alkohol i samband med dans så för mig räckte det med vinet till maten. Köpte en smaskig fruktdrink dock för att få en liten extra sockerkick. Nästan alla jag dansade med var också hyfsat nyktra vilket var trevligt. Men man prioriterar ju olika. Dans eller Party. För mig ÄR dans party, mer berusning än så behövs inte. Tongue out

Jag hade iaf en väldigt rolig kväll med dans och mingel och timmarna flög fram. Väl nere i hytten igen efter nattmackan tror jag att vi skrattade ända tills vi somnade. Vi vaknade skrattandes oxå efter att Macke försökt droppa ner mobilen på Elins kudde lite tyst och fint, fast Elin smackade till den rakt in i min säng, så det sjöng i plåten. Så kan det gå när man ska smyga...

Söndagen startades med lite frukost vid elvatiden i caféet och sedan inköptes lite taxfree-öl i väntan på mer dans. Vi satte oss med varsin kaffe och lät oss underhållas av karaoken som faktiskt var riktigt underhållande. Vi skrattade och klappade oss igenom den timmen.

Sen var det en ynka timmes dans. Det är ju alldeles för lite egentligen!! Man hinner ju knappt börja så är det slut. Men jag tror att alla dansade järnet den där timmen. Det var väldigt många som satt kvar och tittade också vilket var kul. Fick frågor om vad vi var för ena och var vi kom ifrån och de tyckte att det var härligt att se så många duktiga dansare! Sånt är ju himla kul!

Plötsligt var vi framme i Stockholm igen och kryssningen var över. Ser redan fram emot nästa gång liksom ni andra som skrivit. Om det är för mycket jobb med organisationen tycker jag att det bara är att sätta ett datum och så kan var och en boka själv. Man kan ju efterlysa hyttkamrater via siten. Vi hade ju bokat själva redan innan detta organiserades och det är verkligen inget stort besvär. Klart att det blir lite billigare med gruppbokningen dock. Men man brukar nästan alltid kunna få tag på billiga sista-minuten oxå veckan innan. Kan va bra att veta om man är lite fattig.

Det här var ju ett fantastiskt bra sätt att visa lite extra uppskattning till våra favoritband också och så härligt att få va så glad 24 timmar i rad. LaughingLaughingLaughing

Kram och tack allihop för en mycket trevlig helg!!
FRIDA

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Kryssningskrönika! =D

Inga kommentarer: