söndag 6 maj 2007

Vårfest med BDK

Igår var det dags för vårfest med BDK. Kvällen började med mat, gott grillat, fortsatte med lite underhållning för att sen komma fram till huvudpunkten, själva dansen. Det var mycket folk till maten, ca 140 pers tror jag. Sedan på eftersläppet droppade det in några fler glada dansare som hade letat sig till vår fina loge.

Det var ju ingen sommarvärme precis, så man satt och småhuttrade hela middagen och även på dansen tog det emot att ta av sig så jag blev så där omysigt, kallt svettig. Brr. Det var himla skönt med en varm dusch när man kom hem.

Dansen blev iaf ganska skojig och Gamblers som spelade levererade lite bättre än vad jag hade förväntat mig.Trevlig repertoar. Jag fick dansa riktigt bra dans hela kvällen. Tack för det Daniel, Mattias, Jonte och Dompan!

Kram Frida

Nytt perspektiv på dansen! Jag dansar med Jörgen. Kortet är taget från läktaren! Laughing

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Vårfest med BDK

Inga kommentarer: