lördag 31 mars 2007

En höjdarkväll trots allt!

Halloj!
Om du inte var på Expanders på Mälarsalen igår missade du en riktigt rolig kväll!

Jag hade inga stora förhoppningar för kvällen. Min kropp däckade redan på eftermiddagen och tyckte att ikväll, då ska vi sova tidigt! Försökte sova en stund innan det var dags att åka men det var ju tji.

Sedan gäspade jag mig igenom min tillfixningsprocedur och hela bilresan, så jag tänkte att jaha, jag orkar väl max till paus. Väl på plats startade jag med att svepa en soljos, tänkte att lite vitaminer och vätska kanske gör susen. Och så fort musiken började verkade livet återvända till kroppen och (eller eftersom) de första danserna var riktigt roliga. Sen när bästa polarn med sambo dök upp (trots att de fått förhinder) då blev ju humöret på topp!  

Det var inte knökfullt utan man fick plats att dansa ut för en gångs skull, vilket kändes skönt efter all trängsel senaste danskvällarna. Det var inte heller så stökigt på golvet och jag dansade med riktigt duktiga killar hela kvällen. Precis hur kul som helst!! LaughingTongue out 

Det enda som är lite synd är att Expanders inte spelar så många riktigt mysiga foxlåtar, med sånt där skönt flow. De spelar lite rockigare och snabbare varianter istället som ofta passar bättre till långsam bugg.

Men jag hade ändå skitkul och dansade till sista tonerna klingat ut och också orken tagit slut och det var ett tag sen.

KRAM
//Frida

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här:  En höjdarkväll trots allt!

Inga kommentarer: