söndag 4 mars 2007

Jakten på en bra fox

Nu är det roliga över för denna helg. Mälarsalen och EBBAcup med dans. Igårkväll var jag så fruktat trött i kroppen så jag skulle knappast orkat med en dans till. Otränad, ja veet. Men nu ska det bli ändring på det.Wink

För mig är foxen det primära när det gäller dans. Visst, bugg är roligt men en riktigt bra fox är ju sådär Mmmmm....

Det är ju smart att bjuda upp någon ny att dansa med varje danskväll, då utökar man sin dansvärld succesivt. "Problemet" med fox är ju att i många bra "foxkillar" bor också en grym tävlingsdansare i bugg. Embarassed (Jag är väl hyfsad på bugg men tävlar inte.) Då gäller det att ta mod till sig och bjuda upp ändå för att komma åt den där foxen....

Kvällens höjdpunkter var några riktigt bra fox (förstås). Dels med en gammal bekanting som det var längesen jag dansade med nu. 4 danser på rad vart det visst... Och sedan bjöd jag upp en av dagens vinnare...(lite läskigtWink)...men foxen var kanon! Tackochtack för dansen!

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Jakten på en bra fox

Inga kommentarer: