onsdag 10 juni 2015

Förkyld och stressad men ganska roligt ändå

Början av juni har för mig mest bestått av en jätteförkylning kombinerad med väldigt mycket stress. Stress över allt som ska hinnas med i form av barnaktiviteter som picnicar och avslutningar, presenter till fröknar och dessutom läkarbesök. Sen på detta jobbaktiviteter för oss båda plus ett allt större arbetstryck inför semester, stängning och stundande flytt.

Med jobbet var vi åter igen på CW där man lagar fin mat som man sen äter tillsammans. Det var även denna gång väldigt trevligt och givande. Och maten var mycket god!

 Jag och T lagade Steak salad med bakade tomtater, salta mandlar och friterad chevre. MUMS!

Trots att jag fortfarande inte var helt frisk genomförde jag också festivalen Körkraft helt på egen hand under helgen som gick. Ingen annan från kören hakade på, så jag gjorde mina workhops under dagarna och åkte sen hem. Som tur var lyckades jag få trevligt sällskap till lunch både lördag och söndag så jag även fik ut lite socialt av helgen. Dock var det en något märklig körfestival då insåg att jag inte hade sjungit så mycket under de tre dagarna.

Sommaren visade sig under fredagen och Stockholm blev fantastiskt!

Inga kommentarer: