onsdag 28 februari 2007

Vårkänslor

Inte för att våren verkar närma sig särskilt snabbt men det är ändå något i luften. Vi (mitt lilla dansgäng) började prata om Öland och Malung i helgen och då började man känna pirret att snart, snart är vi ändå där.

Spanade in vilka som skulle spela på Öland i år och jag kommer nog vara där första tre kvällarna i år. Jag brukar ha min semester sent så Öland blir liksom en liten för-semester. Mycket trevligt. :-)

Malung har så vitt jag kan se inte lagt ut någon danslista ännu. Men det blir väl sista helgen kan jag tro. Jag hade jättekul i Malung i somras så jag ser verkligen fram emot att åka dit en sväng igen.

I väntan på att våren verkligen ska komma försöker jag låtsas så mycket jag kan. Använda kläder i glada färger, lite kjolar och annat somrigt.

Sen kan man ju alltid äta glass oxå. :-P

Se originalbloggen med eventuella kommentarer här: Vårkänslor

Inga kommentarer: